İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Liderlerine Özel Yapay Zeka Sertifika Programı

PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) ve WSI London, Oxford Saïd Business School Innovation Center işbirliğiyle insan kaynakları (İK) liderleri ve İK uzmanlarına yönelik özel bir yapay zeka odaklı sertifika programını hayata geçirmeye hazırlanıyor.
C level İK liderlerine yönelik ‘AI Superpowered HR Lead’ sertifika programı 24 Eylül’de başlayacak. İnsan Kaynakları uzmanlarına yönelik ‘Next-Gen HR Skills’ sertifika programı ise ikinci aşamada düzenlenecek.
Türkiye’de İK alanında yapay zeka odaklı ilk ve tek uluslararası sertifika programı olma özelliği taşıyan bu program, hibrit bir eğitim süreciyle katılımcıları yapay zeka çağının gerektirdiği yeni liderlik becerileriyle donatmayı hedefliyor. Bu program ile katılımcıların çalışma hayatının yapay zeka etkisiyle değişimine liderlik edebilmelerini sağlayacak yeni yetkinlikler kazanmalarını ve kurumların İK dönüşümünde sürdürülebilir başarının sağlanmasını desteklemek amaçlanıyor.
Katılımcılara stratejik liderlik, teknoloji entegrasyonu ve uygulama becerileri kazandırılacak sertifika programı, işe alımdan performansa, yetenek yönetiminden dijital dönüşüme kadar tüm İK süreçlerini stratejik bakış açısıyla ele alacak

Kentsel Dönüşüm

İK Magazin

İK Magazin.com üzerinde yer alan varsayılan yöneticidir. Mail: info@ikmagazin.com

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu