
Eskilerden kurtulamayan ve eskilerin nostaljik görünümlerine bayılan çalışanların vazgeçilmez tercihi olacak bir ürün tasarlandı. Daktilo görünümlü kablosuz klavye, tam olarak bir daktilo niteliğinde olmasa da görünümü neticesinde o hissi uyandırmaya yetiyor.

Alüminyum malzeme kullanılarak üretilen 1 kilo 360 gram ağırlığındaki klavyenin her bir tuşu, daktilonun tuşlarına benzer şekilde ‘tık tık’ seslerini çıkarıyor.

Ayrıca Qwertywriter’da gerçek bir daktilodaki gibi sembolik olarak kağıt şeridi, kağıdın sarılı olduğu silindir ve satır başı yapmayı sağlayan bir şaryo bulunuyor.

3 aylık pil ömrü sunan ve 349 dolardan satışa çıkarılan Qwertywriter, iş yerinde nostaljiyi yakalamanız için size bir fırsat tanıyabilir.


Kaynak: bigumigu.com







