İşveren Markası

Şişecam’da 152 Genç Yetenek Together İle İş Hayatına Başladı

Şişecam’ın Global Genç Yetenek Programı Together’ın 7’nci döneminde program kapsamında seçilen 152 genç yetenek iş hayatına ilk adımlarını attı.

Together’da seçim süreci simülasyon oyunu, İngilizce sınavı, video mülakatlar ve yönetici görüşmeleri gibi çeşitli adımların ardından tamamlandı. Endüstri, makine, kimya, metalurji ve malzeme, elektrik-elektronik mühendisliklerinin yanı sıra işletme, kimya ve ekonomi bölümlerinden öğrencilerin değerlendirildiği sürecin ardından 7 aylık staj dönemi Şubat ayı sonunda başladı. Program süresince stajyerler, Şişecam kültürünü yakından tanıma ve kariyerlerini şekillendirme fırsatı bulacakları gibi eğitimler, teknik geziler, ilham veren söyleşiler, vaka çalışmaları, proje sunumları ve departman oturumları gibi etkinliklerle kendilerini geliştirebilecekler.

Şişecam’ın Together programına bugüne kadar global ölçekte 1167 stajyer dahil oldu. 467 Togetherlı staj dönemini tamamlandıktan sonra Şişecam bünyesinde görev almaya başladı.

Kentsel Dönüşüm

İK Magazin

İK Magazin.com üzerinde yer alan varsayılan yöneticidir. Mail: info@ikmagazin.com

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu