Atamalar

İGA İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seda Kaplan Erdoğan Oldu

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. İnsan Kaynakları departmanının başına Seda Kaplan Erdoğan getirildi.

14 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla göreve başlayan Erdoğan, İGA ve iştiraklerinin İnsan Kaynakları yönetiminden sorumlu olacak.

Seda Kaplan Erdoğan kimdir?

Eğitim hayatına Turizm ve Otel Yönetimi alanında başlayan ve Hukuk (LLB) alanında devam eden Erdoğan, son olarak Cornell Üniversitesi’nde Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi ve Değişim Yönetimi Liderliği programlarını tamamladı.

Çalışma hayatına 1998 yılında General Motors Türkiye Organizasyonu’nda başlayan Erdoğan, sırasıyla Philip Morris SA ve Huawei şirketlerinde İnsan Kaynakları alanında çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. Starwood, Mediamarkt ve son olarak Özel Sermaye Fonu şirketi olan Turkven çatısı altında MNG Kargo Şirketleri’nde İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı  ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev alan Erdoğan, yeni görevi kapsamında İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu’ya raporlama yapacak.

Kentsel Dönüşüm

İK Magazin

İK Magazin.com üzerinde yer alan varsayılan yöneticidir. Mail: info@ikmagazin.com

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu