İşveren Markası

HDI Sigorta’dan Satış Yöneticilerine Özel Eğitim Programı

HDI Sigorta’nın, Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğiyle hayata geçirdiği ‘‘HDI Kampüs’’ isimli eğitim programının ilk dönemi 19 Nisan’da başladı.

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MUSEM) iş birliği ile HDI Sigorta satış yöneticilerine özel olarak hazırlanan HDI Kampüs isimli eğitim programında, bilgi birikimini zenginleştiren ve teorik bilgiyi sektör uygulamaları ile buluşturan kapsamlı başlıklar yer alıyor.

Program kapsamında Marmara Üniversitesi’nin uzman eğitmenleri tarafından sigortacılık, finans, satış, pazarlama ve müşteri deneyimi konuları özelinde verilecek akademik eğitimlerin beraberinde; HDI Sigorta’nın üst yönetim ekibi tarafından sektör uygulama ve stratejilerine yönelik dersler de verilecek. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde gerçekleştirilecek eğitimlerin sonunda katılımcılar, katılım ve bitirme sertifikası almaya da hak kazanacak.

Kentsel Dönüşüm

İK Magazin

İK Magazin.com üzerinde yer alan varsayılan yöneticidir. Mail: info@ikmagazin.com

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu